Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър Нова твЕдин от протестиращите се насочил

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър Нова твЕдин от протестиращите се насочил
Коментари Харесай

СДВР: И протестиращият, и жената с бастуна от Орлов мост са в Първо районно

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Кадър Нова тв

Един от протестиращите се насочил към дамата и я залял с чаша с вода. След това тя му протяга ръка с бастун. Сега би трябвало да проучваме обстановката и да преценим от коя страна е била провокацията. Ние ще се въздържим от този коментар. Всеки има право на мнение. За мен персонално дамата е отишла там, с цел да изрази своето мнение и всички видяхме реакцията на протестиращите. също така желая делебо да подчертая, че всеки ще носи отговорност за своето държание - това би трябвало да е ясно на всички.

Това разясниха от СДРВ преди минута на ексклузивен брифинг във връзка тазсутрешния конфликт на Орлов мост.

Ето какво оповестиха още от Столична дирекция на вътрешните работи:

В момента и двете страни се намират в Първо районно, ще изясним обстановката и ще преценим кой е прав, кой е направил нарушаване и закононарушение.

Имаше мнения на орлов мост, че това е провокация. Не е ясно кой се засяга в тази ситуация, само че това, което се случва е неприемливо.

Ще ви дам и различен образец - нощес за следващ ден на кръстовището на Арсеналски и Черни връх имаше жена в нетрезво положение, която даваше инструкции, беше влезнала в ролята на чиновник на Министерство на вътрешните работи и в действителност предизвикваше служителите на реда, които се намираха там, като ги караше да стопират коли и да ревизират водачите за алкохол и опиати. Това е неприемливо, няма да се случи. Повишаваме тона на изнасяне на информация и мнения. Всеки има право да показва мнението си, само че и ще носи отговорност за държанието си. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР